Имоти

59.000 лв.
Продава апартамент в Шумен

Имотът е добавен в 12:12 часа на 10/04/2020 
 Обявата е разгледана 129 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Панел
  • Асансьор
  • Паркинг
  • Обзаведен
  • мазе

Описание на имота

Едностаен южен апартамент на 6 –ти етаж от 8 етажна сграда с ЕЖБ конструкция.Площ: 42 кв.м.Жилището е разпределено на: коридор , кухня , всекидневна , баня и тоалетна в едно помещение , тераса , изба. Апартамента е подходящ за инвестиция .В близост са : училище , детски градини , автобусни ЖП спирки магазини .
Реф№110
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2

Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!