Имоти

115.000 лв.
Продава апартамент в Шумен

Имотът е добавен в 16:35 часа на 06/01/2020 
 Обявата е разгледана 48 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Тухла
  • Асансьор
  • Контрол на достъпа
  • Двустаен

Описание на имота

Продава се двустаен ТУХЛЕН с площ 63 кв.м. на 4-ти жилищен етаж от 5. Състои се от: входно антре, дневен тракт с кухня, една спалня, тераса, килер, баня и тоалетна в едно помещение. Жилището е след основен ремонт, сменени са ВиК и ЕЛ инсталации, подовите настилки са ламиниран паркет и теракота. Входа е поддържан с контрол на достъп. Намира се в близост до РУМ, училища, детски градини, магазини и автобусни спирки.
Реф.№249
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698)0896307763
или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия.