Имоти

85.000 лв.
Продава апартамент в Шумен

Имотът е добавен в 15:44 часа на 06/01/2020 
 Обявата е разгледана 51 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Асансьор
  • Тристаен
  • ЕПК

Описание на имота

Тристаен апартамент в блок с ЕПК конструкция на 7-ми жилищен етаж от 9. С площ 90 кв.м. Жилището е разпределено на: Г-образен коридор, две спални, холям хол, кухня с трапезария, две тераси, баня и тоалетна в две отдетни помещения и изба. Идеално подържани общи части, входа е с работещ асансьор и контрол на достъпа. Намира се в близост до МБАЛ-Шумен, Кауфланд 2, автобусни спирки и магазини. Жилището се нуждае от ремонт.
Реф.№361
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698)0896307763
или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия.