Имоти

72.500 лв.
Продава апартамент в Шумен

Имотът е добавен в 17:10 часа на 30/12/2019 
 Обявата е разгледана 39 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Панел
  • Асансьор
  • Двустаен
  • Добро състояние
  • Климатик

Описание на имота

Двустаен апартамент с площ: 64 кв.м.Подобрения: PVC дограма. Изложението е Изток/Запад.Подовите настилки са теракота и ламиниран паркет изцяло подменени интериорни врати. Изключително добре поддържано жилище, което се предлага напълно обзаведено плюс 2 климатика.Към имота има ИЗБА. Намира се в близост до детска градина, хранителни магазини, автобусни спирки, училище.
Реф№256
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2.Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!