Имоти

63.000 лв.
Продава апартамент в Шумен

Имотът е добавен в 13:53 часа на 11/12/2019 
 Обявата е разгледана 109 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Панел
  • Асансьор
  • Едностаен

Описание на имота

Едностаен апартамент с площ 44 кв.м на 7-ми жилищен етаж от 7. Състои се от: коридор, хол с тераса, кухня с усвоена тераса, баня и тоалетна в едно помещение. Подобрения: вътрешна изолация, подменени ел. инсталации, частично подменена PVC дограма. Газифициран вход с отлично подържани общи части. Изложение – изцяло южен. Жилището се намира в близост до магазини, автобусни спирки и др.
Реф.№118
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698)0896307763
или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия.