Имоти

75.000 лв.
Продава апартамент в ж.к. Еверест

Имотът е добавен в 12:52 часа на 28/01/2021 
 Обявата е разгледана 96 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Панел
  • Многостаен
  • За ремонт

Описание на имота

Многостаен апартамент на 4- ти жилищен етаж в блок с ЕЖБ конструкция строен през 1990г. ,с площ 107 кв.м.Изложение-ИЗТОК /ЗАПАД.Жилището се състои от :коридор , три спални , кухня и трапезария,4 тераси, баня и тоалетна в отделни помещения.Към имота има избено и таванско помещение.Апартамента е слънчев, и просторен в близост до автобусни спирки и магазини.
Реф№790
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!