Имоти

151.000 лв.
Продава къща в Шумен

Имотът е добавен в 15:57 часа на 26/09/2020 
 Обявата е разгледана 217 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Тухла
  • Гараж
  • Санирана
  • Добро състояние
  • Газ
  • Климатик

Описание на имота

Втори етаж от триетажна ТУХЛЕНА МОНОЛИТНА КЪЩА в един от предпочитаните райони в града .На пешеходно разстояние от център, административни сгради, и автобусни спирки.Зелена зона застроена само със еднофамилни сгради.Изложение – ЮГ/ИЗТОК/СЕВЕР.Етажът е разпределен на: 3 спални, голям хол и просторна кухня, баня и тоалетна в едно помещение.Подобрения :изцяло подменени с PVC дограма ,ЕЛ и ВиК инсталации, подови настилки ламиниран паркет и теракота. Имота е газифициран с изградено локално парно и климатик. Има прилежащо избено и таванско помещение и 1/3 от двора, който е обособен като гараж.
РЕФ№861
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2
Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!.