Имоти

430.000 €
Продава парцел в Шумен

Имотът е добавен в 13:20 часа на 07/09/2020 
 Обявата е разгледана 412 пъти
Заинтересовани ли сте за този имот? Звъннете на 0877755698

Допълнителни спецификации за имота

  • Регулация
  • Ток
  • Вода
  • За жилищно строителство
  • За промишлено строителство

Описание на имота

РАВЕН парцел, подходящ за жилищно строителство , находящ се в централната част на кв.Тракия, в регулация с площ :3517кв.м. с лице на главен път. Имотът е в регулация, с ток и вода. Намира се в близост до училища, детски градини, хранителни магазини и автобусни спирки.
Ref#989
За повече информация моля обадете се на посочения телефон(0877755698) или заповядайте в офиса на агенцията:гр.Шумен ул.”Цар освободител”69 ет2 офис №2

Ние ви предлагаме;Реклама и съдействие за продажбата ( покупката) на вашия имот. Комуникация и преговори с потенциални клиенти(купувачи или продавачи), организиране на огледи, помощ за договаряне между страните, съдействие на всеки етап от началото до края сделката.Консултация и предоставяне на професионални съвети свързани със законодателството, с техническите параметри на даден имот, ценообразуването, данъчните, юридически и финансовите аспекти при покупко-продажбата и всякакви други въпроси, които изникват при сделките с имоти.Съдействие за банков кредит.
Юридическа помощ.Изготвяне на пълен пакет документи и договори, проверки на собствеността и оформянето на изрядна документация на имота.
Ние ще намерим за вас желания имот и ще ви помогнем да го придобиете.За нас е важно да сте наш клиент защото:
Вашето доверие е нашият капитал!Вашите цели са нашата мисия!